Maak uw keuze

Wat kost het?

B-Present biedt 3 opties om een scan uit te voeren

Een basis scan voor €495,- excl. btw (5 uur) 
Hierin wordt gekeken naar de website en de social media-activiteiten. Voor de website wordt gekeken naar vormgeving, inhoud en vindbaarheid; voor de social media wordt gekeken naar frequentie en of er een duidelijke strategie is te ontdekken 

Een uitgebreidere scan voor €995,- excl. btw (10 uur) 
Naast de resultaten uit de basis scan wordt ook gekeken naar de concurrentiepositie van het bedrijf. Wie zijn de grootste concurrenten en waarin onderscheiden zij zich.  

De volledige scan (aanbevolen) voor €1.500,- excl. btw (20 uur) 
Hierin wordt ook gekeken naar de totale markt en waarheen deze zich beweegt. Er wordt gesproken met branchevereniging, fabrikanten en/of leveranciers. Tevens kijken we naar hoe betrokken de medewerkers zijn in de onlineactiviteiten van het bedrijf. Uiteindelijk leidt dit tot een strategisch plan. 

Resultaat

Na deze scan doet B-Present een offerte om de resultaten uit het onderzoek beet te pakken en de online aanwezigheid van het bedrijf te verbeteren. Daarbij maakt B-Present gebruik van specialisten die individueel hun aanbieding doen. Natuurlijk alleen die specialisten die nodig zijn om het plan uit te voeren natuurlijk. B-Present zorgt voor de coördinatie van zowel het inhoud van het project als het tijdpad.