specialisten

Het team

 

Voor het uitvoeren van de verschillende zaken die bijdragen aan een online beleving en strategie heeft B-Present een aantal specialisten, toppers in hun discipline, in de arm genomen. Wij geloven niet in de bedrijven die roepen dat ze alles kunnen; daarvoor verandert de online-wereld veel te snel.

Social Media

Your Business Online is al jaren leverancier van Boelo. Dit bedrijf heeft een directe link met Facebook en is daarom altijd als een van de eersten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen zowel op het gebied van Facebook en Instagram, als van LinkedIn en Twitter. 

SEO en SEA

Met Think Online uit Breda werken wij samen als het gaat om specialistische en proactieve online marketing projecten.

Tekstschrijver

Persbureau van Ingen is het bedrijf van Henk van Ingen. Henk is freelance schrijver voor BN de Stem, parttime projectleider voor Omroep Brabant en nachtcorrespondent voor het ANP.

Websitebouwer

iBiZZ is een bedrijf dat merkstrategie met creatie en development combineert. Zo ontwikkelen ze websites, platformen en campagnes voor organisaties die écht het verschil willen maken en de concurrentie niet zomaar blind willen volgen. 

Video

RT Works van Ron Tuijtel produceert video’s zoals bedrijfsfilms, documentaires, crowdfund- en promotievideo’s. Ron werkt ook al een tijdje voor Boelo en is een gedreven videomaker die veel oog heeft voor beeld en detail.

Ook betere & blijvende bedrijfsresultaten behalen met structurele marketing?