specialisten

Het team

 

Voor het uitvoeren van de verschillende zaken die bijdragen aan een online beleving en strategie heeft B-Present een aantal specialisten, toppers in hun discipline, in de arm genomen. Wij geloven niet in de bedrijven die roepen dat ze alles kunnen; daarvoor verandert de online-wereld veel te snel.

Social Media

Your Business Online is ook al jaren leverancier van Boelo. Dit bedrijf heeft een directe link met Facebook en is daarom altijd als een van de eersten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen zowel op het gebied van Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. 

SEO en SEA

Think Online is een andere specialist. Think Online is een specialistisch en proactief online marketing bureau uit Breda.

Tekstschrijver

Persbureau van Ingen is het bedrijf van mijn zwager Henk van Ingen. Henk is freelance schrijver voor BN de Stem, parttime projectleider voor Omroep Brabant en nachtcorrespondent voor ANP. Ook is hij momenteel bezig om een verhalenserie te schrijven over de bevrijding van West-Brabant in de tweede wereld oorlog, Deze vrschijnt vanaf 30 september in 36 delen in BN DeStem.

Websitebouwer

iBiZZ is een bedrijf dat merkstrategie met creatie en development combineert. Zo ontwikkelen ze websites, platformen en campagnes voor organisaties die écht het verschil willen maken en de concurrentie niet zomaar blind willen volgen. 

Video

RT Works produceert video’s over uiteenlopende onderwerpen zoals promotievideo’s, bedrijfsfilms, crowdfundvideo's en documentaires. Ron Tuijtel werkt ook al een tijdje voor Boelo en is een gedreven videomaker die oog heeft voor beeld en detail.

Netwerken

Het huidige netwerk aanvullen met de juiste specialisten

Het netwerk van Boelo Tigchelaar bevat vele specialisten van verschillende vakgebieden. Tevens heeft Boelo een mooi team van studenten die ook op allerlei disciplines in te zetten zijn. Daarmee heeft B-Present een voorsprong op vele andere marketing communicatie adviesbureaus. 

Ook betere & blijvende bedrijfsresultaten behalen met structurele marketing?